ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Καλώς κοινώνησε ο ιερέας στο Κουκάκι»

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, σχολιάζοντας το θέμα με τον ιερέα που κοινώνησε δύο παιδάκια που τα έφερε στον ο πατέρας τους στο Κουκάκι. Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, τόνισε πώς καλώς έπραξε ο ιερέας με την κίνησή του, αφού η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο και δεν μπορεί να απαγορευτεί. Αναλυτικά τα όσα...
Μητροπολίτης Πειραιώς: «Καλώς κοινώνησε ο ιερέας στο Κουκάκι»

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, σχολιάζοντας το θέμα με τον ιερέα που κοινώνησε δύο παιδάκια που τα έφερε στον ο πατέρας τους στο Κουκάκι.

Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, τόνισε πώς καλώς έπραξε ο ιερέας με την κίνησή του, αφού η θεία κοινωνία είναι ένα μυστήριο και δεν μπορεί να απαγορευτεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουκάκι: Αναζητείται ο Ιερέας που έδωσε στα κρυφά Θεία Κοινωνία! (vid)

«Ο ιερέας δεν έπραξε αδίκημα. Κοινώνησε δύο παιδάκια που τα έφερε στον ναό ο πατέρας τους. Η ΚΥΑ δεν αφορά τη Θεία Κοινωνία. Η Θεία Κοινωνία είναι μυστήριο και δεν μπορεί να απαγορευθεί. Αν συγκεντρωθούν σε έναν ναό 500 άνθρωποι, τότε αυτό είναι θέμα. Αλλά άλλο ο συγχρωτισμός και άλλο η Θεία Κοινωνία».

Πάντως ο ιερέας στο Κουκάκι κρύβεται με τις αρχές να τον ψάχνουν, όπως έκανε γνωστό ο  πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Νίκος Ντούμας.

«Ούτε κι αυτό είναι μια πράξη αγάπης του ιερέα προς τους πολίτες που τους κοινωνεί ενώ παραβαίνει νόμους και αποφάσεις της ιεράς συνόδου αλλά ούτε και να κρύβεται ένας ιερέας από την κοινωνία και το κράτος για να αποφύγει τις συνέπειες. Είναι πολύ κακό παράδειγμα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητροπολίτης Πειραιώς: «Καλώς κοινώνησε ο ιερέας στο Κουκάκι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.