ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητρόπουλος: Κατέθεσε μήνυση η Νένα Χρονοπούλου

Δέχτηκε απειλές για τη ζωή της οικογένειάς του ο Μητρόπουλος
Μητρόπουλος: Κατέθεσε μήνυση η Νένα Χρονοπούλου

Μητρόπουλος: Υπόθεση με πολλά παραλειπόμενα είναι αυτή με την παρουσία του παλαίμαχου παίκτη του Ολυμπιακού στην εκπομπή «Total Football», στο κανάλι Open.

Ο Τάσος Μητρόπουλος βρέθηκε στο κανάλι συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη μετά το πέρας του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, σχολιάζοντας το ντέρμπι και ασκώντας κριτική στους «ερυθρόλευκους» για την εμφάνισή τους στο εν λόγω παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Για αυτό είναι έξαλλοι με Μητρόπουλο (vid)

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένα διαδικτυακό «μπαράζ» από χυδαιότητες και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στα social media.

Εν συνεχεία πήρε θέση σε όσα διάβασε και άκουσε και με ένα μήνυμά του στο facebook είπε πως δεν φιμώνεται από κανέναν.

Ωστόσο, ο ίδιος και η σύζυγός του δεν φαντάζονταν αυτό που θα ακολουθούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητρόπουλος: Συνεχίζει κανονικά στο «Total Football»

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Νένα Χρονοπούλου, τρομοκρατημένη και γνωρίζοντας ότι ένας συγκεκριμένος χρήστης, που απείλησε την οικογένειά του είναι υπαρκτό πρόσωπο, κινήθηκε αστραπιαία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του το βράδυ της Τετάρτης (25/9).

Οι… σκοτεινές προειδοποιήσεις με αποδέκτες τον αθλητή και την ηθοποιό ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής και δεν είχαν τέλος ως τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η οικογένεια έζησε ώρες αγωνίας και τρόπου.

Εκείνες τις στιγμές των διαδικτυακών επιθέσεων, η γνωστή ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν σκέφτηκαν στιγμή τον εαυτό τους παρά μόνο το παιδί τους, τον 14χρονο σήμερα Χρήστο.

Σημειώνεται, πως μέσα σε όλα αυτά οι βετεράνοι του Ολυμπιακού διέγραψαν τον Μητρόπουλο, εξαπολύοντας «καρφιά» εναντίον του και χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «αχάριστο».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητρόπουλος: Κατέθεσε μήνυση η Νένα Χρονοπούλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.