ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Αυτοί είναι οι χάρτες της πανδημίας που παρουσίασε στη Βουλή

Τους χάρτες του ECDC που συγκρίνουν τα δεδομένα της πανδημίας του κορονοϊού για τις χώρες της Ευρώπης, παρουσίασε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Ελλάδα μαζί με τις σκανδιναβικές χώρες είναι στην καλύτερη θέση της Ευρώπης στα κρούσματα. Ως προς τον αριθμό τεστ ανά 100.000 πληθυσμού, η Ελλάδα είναι...
Μητσοτάκης: Αυτοί είναι οι χάρτες της πανδημίας που παρουσίασε στη Βουλή

Τους χάρτες του ECDC που συγκρίνουν τα δεδομένα της πανδημίας του κορονοϊού για τις χώρες της Ευρώπης, παρουσίασε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Ελλάδα μαζί με τις σκανδιναβικές χώρες είναι στην καλύτερη θέση της Ευρώπης στα κρούσματα. Ως προς τον αριθμό τεστ ανά 100.000 πληθυσμού, η Ελλάδα είναι στον Μ.Ο με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές Χάρτες.

Ως προς το δείκτη θετικότητας, η Ελλάδα είναι στο 3,6% και πράσινη, μαζί με τη Γερμανία, τις Βαλτικές χώρες και τις Σκανδιναβικές χώρες. Και ως προς το χάρτη θνητότητας, η Ελλάδα είναι καλύτερη χώρα από όλες.

Αυτά είναι τα δεδομένα, για να σταματήσει η καραμέλα αυτή και η άδικη κριτική όχι στην κυβέρνηση, στο ΕΣΥ και την Πολιτική Προστασία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Αυτοί είναι οι χάρτες της πανδημίας που παρουσίασε στη Βουλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.