ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης από Κέρκυρα: «Ντροπή η εικόνα στο Αχίλλειο»

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και η πρώτη του στάση ήταν το Αχίλλειο όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου. Στην αναγκαιότητα της αλληλεγγύης και της οικονομικής στήριξης της Ευρώπης, καθώς και στα αναπτυξιακά έργα του νησιού αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια σύντομης σύσκεψης που...
Μητσοτάκης από Κέρκυρα: «Ντροπή η εικόνα στο Αχίλλειο»

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και η πρώτη του στάση ήταν το Αχίλλειο όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου.

Στην αναγκαιότητα της αλληλεγγύης και της οικονομικής στήριξης της Ευρώπης, καθώς και στα αναπτυξιακά έργα του νησιού αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια σύντομης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων νήσων.

«Ντροπή για την Κέρκυρα να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά αναφέροντας  ότι δεν ήταν εικόνες που μας τιμούν αυτές που αντίκρισε, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Φωτιά με διάσπαρτα μέτωπα στη δυτική Αχαΐα (vid)

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ του έργου, τονίζοντας ότι θα το παρακολουθεί στενά.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, και ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική Κώστας Σκρέκας, ενώ τον υποδέχθηκαν η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου, και ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης από Κέρκυρα: «Ντροπή η εικόνα στο Αχίλλειο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.