ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: «Δύσκολος ο επόμενος μήνας, θα αυξηθούν τα κρούσματα, άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους»

Ο Πρωθυπουργούς μίλησε για το θέμα του κορονοϊού...
Μητσοτάκης: «Δύσκολος ο επόμενος μήνας, θα αυξηθούν τα κρούσματα, άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους»

Νέα μέτρα προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρώτο Θέμα σχετικά με τον κορονοϊό.

Μάλιστα τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως ο επόμενος μήνας θα είναι αρκετά δύσκολος, καθώς αναμένεται να αυξηθούν τα κρούσματα:

«Ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος και τα κρούσματα θα αυξηθούν. Έτσι θα πρέπει να τα περιορίσουμε στο ελάχιστο. Θα καταφέρουμε.

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας και έχουμε υποχρέωση να προειδοποιήσουμε την κοινή γνώμη ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων, θα έχουμε αύξηση των σοβαρών κρουσμάτων, άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους, να το ξέρουμε αυτό.

Το σημαντικότερο είναι να περιορίσουμε τον αριθμό στο ελάχιστο και να μην χάσουν τη ζωή τους άνθρωποι που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί. Αυτή είναι η μεγαλύτερη προσπάθεια. Αυτό είναι το κύριο μέλημα μας.

Θα πάρουμε κι άλλα μέτρα. Βλέπω το πρόβλημα. Βλέπω τι γίνεται αλλού. Δεν θα περιμένω να σκάσει η κρίση. Διότι τρεις, τέσσερις ή πέντε μέρες, μία εβδομάδα μπορεί να κάνουν διαφορά στην πορεία την οποία θα έχουμε».

Θυμηθείτε το διάγγελμα που είχε κάνει προς τους πολίτες της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: «Δύσκολος ο επόμενος μήνας, θα αυξηθούν τα κρούσματα, άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.