ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Έγραψε η ατάκα του σε κουρείο (vid)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Κρήτη, όπου το βράδυ της Κυριακής (19/5) θα δώσει προεκλογική ομιλία στο λιμάνι των Χανιών. Και έριξε την ατάκα των... εκλογών!
Μητσοτάκης: Έγραψε η ατάκα του σε κουρείο (vid)

Μητσοτάκης: Το λες και χαριτωμένο. Μία δόση χιούμορ, μολονότι κάπως ξεπερασμένου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Κρήτη, όπου το βράδυ της Κυριακής (19/5) θα δώσει προεκλογική ομιλία στο λιμάνι των Χανιών.

Μέχρι τις εκλογές, η ζωή του πολιτικού έχει μπόλικο ποδαρόδρομο. Σε μία από τις βόλτες του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, στην πόλη των Χανίων, πέρασε και από ένα κουρείο.

Μπήκε μέσα και είπε την ατάκα των… εκλογών: «Δεν πιστεύω να τα παίρνετε ΣΥΡΙΖΑ».

Όσοι ήταν στο κουρείο γέλασαν στο άκουσμα της ατάκας.

Μόνο που αυτό δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό στην περαντζάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Η αλήθεια είναι πως βρέθηκαν αρκετοί κάτοικοι να τον χαιρετήσουν και να βγάλουν μία σέλφι μαζί του. Εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση, αλλά σίγουρα δεν μπορούν να τον ενισχύσουν  στη μάχη της κάλπης, ήταν μία παρέα Άγγλων.

Αυτοί είχαν έναν καλό λόγο για πάρτι: τον γάμο ενός φίλου τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους πλησίασε, τους ευχήθηκε να είναι χαρούμενοι και εισέπραξε τον κρητικό τρόπο ανταμοιβής: τσικουδιά!

Μαζί και την ατάκα από τον κουμπάρο: «Stin igia sou, and we wish you become prime minister» του είπε o κουμπάρος του γαμπρού».

Το βράδυ η περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώθηκε με ένα κρητικό γεύμα στο χωριό Ασή Γωνιά. Όλοι οι κάτοικοι τον περίμεναν στο πολιτιστικό κέντρο και του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή με μαντινάδες και δώρα.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού, του έδωσε μία φανέλα με το Νο10 και ένα κύπελλο για να το σηκώσει, όπως του είπε, το βράδυ των εκλογών.

«Έχω περπατήσει τα βουνά σας από μικρός» τους είπε εκείνος, και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει μαζί με τους όμορφους κατοίκους των βουνών της Κρήτης. Ξέρω τις δυσκολίες που περνάτε, ξέρω πόσο τα νέα παιδιά θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά που αγαπούν.

Θα στηρίξουμε την ορεινή κτηνοτροφία και αυτό δεν είναι ένα σχήμα λόγου το οποίο λένε οι πολιτικοί μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Το λέω γιατί το πιστεύω. Το λέω διότι αυτή η δραστηριότητα είναι ταυτισμένη με ιστορία αιώνων».

Διαβάστε επίσης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Έγραψε η ατάκα του σε κουρείο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.