ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Έκτακτη σύσκεψη με Τσιόδρα-Χαρδαλιά λόγω κρουσμάτων!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού. Συναγερμός έχει σημάνει από χθες στην κυβέρνηση και στην επιτροπή των ειδικών που χειρίζεται την πανδημία του κορονοϊού με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης να έχει τηλεδιάσκεψη με τον Σωτήρη Τσιόδρα...
Μητσοτάκης: Έκτακτη σύσκεψη με Τσιόδρα-Χαρδαλιά λόγω κρουσμάτων!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες στην κυβέρνηση και στην επιτροπή των ειδικών που χειρίζεται την πανδημία του κορονοϊού με αποτέλεσμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης να έχει τηλεδιάσκεψη με τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης.

Στην τηλεδιάσκεψη, «ζυγίζονται» τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και ενδεχομένως κάποια μέτρα που μπορεί να παρθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιθανά τα τοπικά lockdown και τα λουκέτα!

Τα 97 κρούσματα στις 4 τελευταίες ημέρες, εκ των οποίων τα 54 ήταν μόνο την Δευτέρα, προκάλεσαν έντονη ανησυχία στην πολιτεία.

Χαρδαλιάς: «Ο κορονοϊός είναι εδώ»

Νωρίτερα, κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Ο κορονοϊός είναι σε ύφεση αλλά παραμένει στις γειτονιές μας, στις πόλεις μας, παντού. Είναι αχαρτογράφητα τα νερά. Η δουλειά μας δεν σταματά ποτέ, πέρα από τις ενημερώσεις», ενώ απευθυνόμενος στους δημοτικούς αστυνομικούς είπε: «Το μέλημα μας δεν είναι τα πρόστιμα και το κυνήγι. Το μέλημα μας είναι σταδιακά βήμα βήμα να ανοίξουμε την αγορά αλλά ταυτόχρονα να μη διακινδυνέψει η Δημόσια Υγεία».

Όσον αφορά τον σάλο που ξέσπασε μετά τα περιστατικά στη Μύκονο ξεκαθάρισε πως «δεν θα εξαφανιστούν τα κρούσματα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι επιχειρησιακά να λειτουργήσουμε, να μπορέσουμε να φέρουμε λύσεις, να λειτουργήσουμε τα πρωτόκολλα και όλο αυτό να μην δημιουργήσει πρόβλημα στη γενικότερη προσπάθεια που κάνουμε ως Ελλάδα», ξακαθαρίζοντας πως ουδείς είναι υπεράνω του νόμου και δεν θα γίνονται εκπτώσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Έκτακτη σύσκεψη με Τσιόδρα-Χαρδαλιά λόγω κρουσμάτων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.