ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε τη βάση των Καναντέρ

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης
Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε τη βάση των Καναντέρ

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και συγκεκριμένα στη βάση των πυροσβεστικών αεροσκαφών τύπου καναντέρ, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, την Τετάρτη.

Υπενθυμίζουμε πως σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να παραιτηθούν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας και Πάνος Σκουρλέτης, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, ο γγ Πολιτικής Προστασίας αλλά και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής.

«Αδυνατώ να αντιληφθώ τι σημαίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς καμία παραίτηση. Πώς κάποιοι κοιμούνται τα βράδια και συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε, με αφορμή τις καταγγελίες του δημάρχου Ραφήνας, πως είναι απαραίτητο να διερευνηθεί η υπόθεση από τη Δικαιοσύνη, σε εφέτη, εισαγγελέα και ειδικό εφέτη ανακριτή.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε ακόμα και στην ενημέρωση του Πρωθυπουργού μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ τον κατηγόρησε για προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης «όταν όλοι ξέραμε ότι υπάρχουν νεκροί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Επισκέφτηκε τη βάση των Καναντέρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.