ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Φωτογραφία με τον Έλληνα… Τομ Χανκς (pic)

Μαζί με τον Τομ Χανς βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον γνωστό ηθοποιό και τη γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον να λαμβάνουν τα ελληνικά διαβατήρια τους. Συγκεκριμένα οι δύο ηθοποιοί που έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στο Χόλιγουντ, είχαν τότε βρεθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, που τους είχε προτείνει να πολιτογραφηθούν Έλληνες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο Μάτι...
Μητσοτάκης: Φωτογραφία με τον Έλληνα… Τομ Χανκς (pic)

Μαζί με τον Τομ Χανς βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον γνωστό ηθοποιό και τη γυναίκα του Ρίτα Γουίλσον να λαμβάνουν τα ελληνικά διαβατήρια τους.

Συγκεκριμένα οι δύο ηθοποιοί που έχουν κάνει σπουδαία καριέρα στο Χόλιγουντ, είχαν τότε βρεθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό, που τους είχε προτείνει να πολιτογραφηθούν Έλληνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά στο Μάτι – Έκθεση Γκουρμπάτση: «Στοιχειοθετείται το αδίκημα της θανατηφόρου έκθεσης κατά συρροή»!

Έτσι και δέχτηκαν, αφού όπως είναι γνωστό, η Ρίτα Γουίλσον έχει ρίζες από την Ελλάδα και αγαπάει πάρα πολύ τη χώρα.

Επτά μήνες αργότερα, ο Κυριακός Μητσοτάκης, τους παρέδωσε τα ελληνικά διαβατήρια τους, γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Φωτογραφία με τον Έλληνα… Τομ Χανκς (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.