ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης για κορονοϊό: «Βλέπουμε φαινόμενα χαλάρωσης»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μίλησε για τη χαλάρωση στα μέτρα προστασίας που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια σειρά από Tweet και αναφέρθηκε στον κορονοϊό, αλλά και στα μέτρα που δεν τηρούνται από αρκετούς συμπολίτες μας. Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αναφέρει:...
Μητσοτάκης για κορονοϊό: «Βλέπουμε φαινόμενα χαλάρωσης»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μίλησε για τη χαλάρωση στα μέτρα προστασίας που έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια σειρά από Tweet και αναφέρθηκε στον κορονοϊό, αλλά και στα μέτρα που δεν τηρούνται από αρκετούς συμπολίτες μας.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αναφέρει:

«Η χώρα σήμερα είναι πιο ισχυρή από ότι ήταν πριν από 6 μήνες. Έχει περισσότερο θεσμικό κεφάλαιο. Έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της. Και έχει την αισιοδοξία ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα σε δύσκολες καταστάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ψηφίσει συνολικά 85 νομοσχέδια με σημαντικές μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες.
Τους 12 αυτούς μήνες αντιμετωπίσαμε κρίσεις, αλλά ταυτόχρονα ήμασταν πιστοί στις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες, να προτάξουμε την οικονομία και τις μεγάλες αλλαγές. Οι φόροι μειώθηκαν. Ξεκίνησαν σημαντικές επενδύσεις στη χώρα. Η κατάσταση στο μέτωπο της τάξης και της ασφάλειας αναμφισβήτητα βελτιώθηκε. Αυτές ήταν κεντρικές μας δεσμεύσεις προς τον ελληνικό λαό, και παρά τις δυσκολίες, παραμείναμε συνεπείς στην υλοποίησή τους.
Μετά από σχεδόν 3 μήνες πειθαρχίας, παντού στον κόσμο βλέπουμε φαινόμενα χαλάρωσης στα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Όμως έχουμε μία υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας, κυρίως στους ηλικιωμένους, τους χρόνια πάσχοντες, να είμαστε υπεύθυνοι στις συμπεριφορές μας.
Η Ελλάδα απέδειξε ότι μπορεί να αλλάξει, μπορεί να τρέξει με μεγάλη ταχύτητα προς το μέλλον και να δείξει πολύ μεγάλη προσαρμοστικότητα. Αν κάτι φάνηκε αυτούς τους 12 μήνες, είναι ότι ναι, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και μπορούμε να αλλάξουμε τη χώρα».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης για κορονοϊό: «Βλέπουμε φαινόμενα χαλάρωσης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.