ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης για Marfin: «Καρφιά» και υπονοούμενα από τον Πρωθυπουργό

Διαβάστε τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός για την τραγωδία της Marfin
Μητσοτάκης για Marfin: «Καρφιά» και υπονοούμενα από τον Πρωθυπουργό

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην οδό Σταδίου στο κτήριο στο οποίο το 2010 έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι, εργαζόμενοι στην τράπεζα Marfin, από την πυρκαγιά που προκάλεσαν άγνωστοι πετώντας βόμβες μόλοτοφ.

Παρόντες στην τελετή για την τοποθέτηση επιτοίχιας πλάκας μετά από πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, συγγενείς των θυμάτων αλλά και αρκετοί από τους επιζώντες.

Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την τραγωδία της Marfin:

Ανοίγοντας την τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έκανε λόγο «για συναισθήματα πικρά» καθώς όπως είπε «δεν μπορούμε ποτέ να τις ξεπεράσουμε αυτές τις απώλειες». Ζήτησε επίσης συγγνώμη «γιατί έπρεπε το αυτονόητο να το έχουμε κάνει εδώ και χρόνια». «Τι ντροπή οι δολοφόνοι να εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι» είπε ακόμα ο κ. Μπακογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουτσούμπας για Marfin: «Τεράστιες οι ευθύνες ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης για Marfin: «Καρφιά» και υπονοούμενα από τον Πρωθυπουργό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.