ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης για τους τρεις νέους σταθμούς μετρό: «Το είπαμε, το κάναμε, προτιμούμε να μιλάνε τα έργα μας»

Ομιλία σε ειδική τελετή στο νέο σταθμό του Μετρό «Νίκαια», απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εν όψει της έναρξης λειτουργίας των νέων σταθμών «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια». Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ομιλία σε ειδική τελετή που γίνεται στο νέο σταθμό του Μετρό «Νίκαια», ενόψει της έναρξης λειτουργίας, την Τρίτη, των νέων σταθμών «Αγία...
Μητσοτάκης για τους τρεις νέους σταθμούς μετρό:  «Το είπαμε, το κάναμε, προτιμούμε να μιλάνε τα έργα μας»

Ομιλία σε ειδική τελετή στο νέο σταθμό του Μετρό «Νίκαια», απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εν όψει της έναρξης λειτουργίας των νέων σταθμών «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε ομιλία σε ειδική τελετή που γίνεται στο νέο σταθμό του Μετρό «Νίκαια», ενόψει της έναρξης λειτουργίας, την Τρίτη, των νέων σταθμών «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια» στο πλαίσιο της επέκτασης της γραμμής 3 του μετρό στον Πειραιά.

«Οι τρεις πρώτοι σταθμοί της γραμμής 3 προς Πειραιά είναι πια γεγονός» τόνισε ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για «τρία σημαντικά και δυναμικά βήματα προόδου και εκσυγχρονισμού για τα οποία είχαμε δεσμευτεί και τα οποία γίνονται πραγματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εντυπωσιακοί οι νέοι σταθμοί του μετρό Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια

«Το είπαμε, το κάναμε, προτιμούμε να μιλάμε τα έργα μας»  ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, κάνοντας αναφορά και στο γεγονός ότι η έναρξη της λειτουργίας των τριών αυτών σταθμών του μετρό συμπίπτει με τον ένα χρόνο της ΝΔ στην εξουσία.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι όλες οι κυβερνήσεις από το 1992 έχουν τη δική τους συμβολή στο έργο ωστόσο άφησε αιχμές για την προηγούμενη κυβέρνηση και σημείωσε ότι «μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019 το έργο έμενε ανενεργό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης για τους τρεις νέους σταθμούς μετρό: «Το είπαμε, το κάναμε, προτιμούμε να μιλάνε τα έργα μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.