ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: Οι ευχές του πρωθυπουργού και το «μένουμε σπίτι»

«Ας κάνουμε πράξη την αγάπη προς τους συμπολίτες μας» – Ευχές μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέσω Twitter επέλεξε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης να ευχηθεί για τις ημέρες του Πάσχα, τις οποίες φέτος οι πολίτες θα τις περάσουν μένοντας στα σπίτια τους λόγω του κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα: Το...
Μητσοτάκης: Οι ευχές του πρωθυπουργού και το «μένουμε σπίτι»

«Ας κάνουμε πράξη την αγάπη προς τους συμπολίτες μας» – Ευχές μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέσω Twitter επέλεξε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης να ευχηθεί για τις ημέρες του Πάσχα, τις οποίες φέτος οι πολίτες θα τις περάσουν μένοντας στα σπίτια τους λόγω του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάσχα: Το αρνί… αλλιώς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά όχι λόγω κορονοϊού

«Αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε πράξη την αγάπη προς τους συμπολίτες μας, με ευθύνη προς την κοινωνία. Μένουμε σπίτι, για να ανταμώσουμε και πάλι όταν περάσει ο κίνδυνος. Καλή Ανάσταση σε όλους!», έγραψε πριν από λίγο στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δημοσίευσε και μια ευχετήρια κάρτα στο Twitter με το μήνυμα:

«Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε ως το Πάσχα της αγάπης. Αλλά και της ευθύνης. #MenoumeSpiti Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: Οι ευχές του πρωθυπουργού και το «μένουμε σπίτι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.