×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μητσοτάκης: Η μάσκα πρέπει να γίνει μόνιμη συνοδός μας


    Διονύσης Αντωνέλλος

Μητσοτάκης: Η μάσκα πρέπει να γίνει μόνιμη συνοδός μας. Μητσοτάκης: Ανάγκη ενεργοποίησης του… εθνικού μας εμβολίου που δεν είναι...


Μητσοτάκης: Ανάγκη ενεργοποίησης του… εθνικού μας εμβολίου που δεν είναι άλλο από το φιλότιμό μας, «και όλοι μαζί να τηρήσουμε τα μέτρα τα οποία μας υποδεικνύουν οι ειδικοί», είπε ο πρωθυπουργός, στην έναρξη της τηλεδιάσκεψης για τον κορονοϊό.

«Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή στη μάχη που όλοι μαζί δίνουμε συντεταγμένα από τον Φεβρουάριο, πολιτεία και κοινωνία, ενάντια στην πανδημία του κορoνοϊού. Βλέπουμε τις τελευταίες μέρες μία σημαντική αύξηση των θετικών κρουσμάτων η οποία, όμως, διαφέρει ουσιωδώς από το πρώτο κύμα της πανδημίας και αυτό φυσικά είναι κάτι το οποίο και μας προβληματίζει και μας ανησυχεί», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης ενώ υπογράμμισε πως μόλις το 10% των κρουσμάτων είναι εισαγόμενα.

«Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν γνωρίζουμε ακόμα τη διάρκεια της πανδημίας (…) Είχαμε δηλώσει εξ αρχής ότι το σχέδιό μας αναπροσαρμόζεται συνέχεια με βάση τα πραγματικά δεδομένα. Κάθε μέτρο επανεκκίνησης της οικονομίας είχαμε πει τότε, ότι θα μετριέται, όπως και έγινε. Θα αξιολογείται, όπως και γίνεται διαρκώς και θα αποφασίζουμε συνεχώς αν πρέπει να επιταχύνουμε κάπου ή να επιβραδύνουμε κάπου αλλού», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Φοράμε όλοι, όλοι μάσκα σε κλειστούς αλλά και σε ανοιχτούς χώρους όπου δεν γίνεται να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις. Η μάσκα πρέπει να γίνει πια μόνιμος συνοδός μας, όπως είναι τα κλειδιά μας, τα γυαλιά μας, το κινητό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Τελευταία Νέα