×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μητσοτάκης: «Ντύθηκε» Τσίπρας στο twitter! (Pics)


    Sportime Team

Μητσοτάκης: «Ντύθηκε» Τσίπρας στο twitter! (Pics)


Νέα Κυβέρνηση πλέον στην Ελλάδα, μετά τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας. Μάλιστα υπήρξε και η παραλαβή στο Μαξίμου μετά την ορκωμοσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτός όμως της αλλαγής στο Μαξίμου, υπήρξε αλλαγή και στον επίσημο λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο twitter. Οι διαχειριστές του λογαριασμού άλλαξαν, όπως έπρεπε, την φωτογραφία. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τη θέση του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτά όμως που δεν γίνεται να αλλάξουν είναι τα προηγούμενα ποσταρίσματα του λογαριασμού. Σχόλια τα οποία έκανε ο προηγούμενος Πρωθυπουργός, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας.

Ποσταρίσματα τα οποία ήταν κατά της Νέας Δημοκρατίας, του νέου κυβερνώντος κόμματος στη χώρα. Και σχόλια κάπως επιθετικά, σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Τα ποσταρίσματα αυτά μένουν, φυσικά, στον λογαριασμό. Και με την αλλαγή φωτογραφίας φαίνεται σαν να έχουν γραφτεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν τα κατάλληλα σχόλια-τρολαρίσματα στο twitter με το συγκεκριμένο γεγονός.

Βέβαια με το που ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το δικό του σχόλιο για το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής:

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε χθες μια ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Την εντολή αυτή θα την τιμήσουμε στο ακέραιο. Από σήμερα ξεκινάει σκληρή δουλειά, και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Δείτε φωτογραφίες με τα ποσταρίσματα του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη…

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης

Μητσοτάκης