ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης: «Θα είμαστε οι νικητές της 7ης Ιουλίου»

Μήνυμα ενότητας έστειλε από το Κιλκίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως η Νέα Δημοκρατία θα είναι νικήτρια στις Εθνικές εκλογές.
Μητσοτάκης: «Θα είμαστε οι νικητές της 7ης Ιουλίου»

Μήνυμα ενότητας έστειλε από το Κιλκίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως η προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας θα κλείσει με μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στους πολίτες του Κιλκίς, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα. «Το έθνος μας μεγαλουργεί όταν είναι ενωμένο. Η πολιτική απάντηση στις 7 Ιουλίου θα είναι μήνυμα απέναντι στα ψέματα, το διχασμό και την πόλωση που ζήσαμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Όλοι ξέρετε ποιος φτωχοποίησε τη μεσαία τάξη».

Επίσης ανακοίνωσε πως η προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ θα κλείσει με μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδει στην στήριξη της Μακεδονίας. Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «αποφασίστηκε μια συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού που πλήγωσε όλους τους Έλληνες» και επανέλαβε τη δέσμευση του για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Εξάλλου αναφερόμενος στις εκλογές, υποστήριξε: «Θα είμαστε νικητές το βράδυ της 7ης Ιουλίου όμως δεν χρειάζεται ούτε εφησυχασμός ούτε αλαζονεία, το ζήτημα την επόμενη μέρα είναι να έχουμε μια ισχυρή εντολή να αλλάξουμε τη χώρα, και αυτή την εντολή τη δίνει ο καθένας ξεχωριστά. Η κάλπη θα είναι άδεια και δεν θέλω ο ενθουσιασμός να θρέψει την αποχή, πρέπει να έρθετε στις κάλπες όλοι. Γκρεμίστηκαν στις ευρωεκλογές πολλοί μύθοι του αχαστου πρωθυπουργού που μπορεί να γυρίσει κάθε αναμέτρηση ή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της νεολαίας».

«Οι καιροί είναι δύσκολοι, βλέπετε τι γίνεται στα εθνικά θέματα, το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα είναι πολιτική αστάθεια, ψηφίστε για να έχουμε πολιτική σταθερότητα», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Κιλκίς και συνομίλησε με πολίτες. Επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας όπου συνάντησε και τον Δήμαρχο του Κιλκίς.

Στη συζήτηση που είχε, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως είναι ανάγκη «στις 7 Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου». Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε και μία στάση στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ για να χαιρετήσει τα στελέχη που βρίσκονταν εκεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης: «Θα είμαστε οι νικητές της 7ης Ιουλίου»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.