ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΜΜ: Πως θα κινηθούν την Τετάρτη 30 Μαΐου

Δείτε αναλυτικά πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ
ΜΜΜ: Πως  θα κινηθούν την Τετάρτη 30 Μαΐου

Συνεχείς στάσεις εργασίας αλλά και απεργίες αναμένονται την Τετάρτη 30 Μαΐου και στα ΜΜΜ στα πλαίσια της 24ωρης γενικής απεργίας ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ.

Πιο αναλυτικά:

Την Τετάρτη 30 Μαϊου, λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 π.μ. έως και τις 21:00, ενώ η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:00 π.μ.
Στη γενική απεργία θα συμμετάσχουν και όλες οι γραμμές λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου.

Επιπρόσθετα να σημειωθεί πως και τα τρένα θα παραμείνουν ακινητοποιημένα ενώ στον προαστιακό σιδηρόδρομο, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από και προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

Χωρίς τρένα και προαστιακό την Τετάρτη στα πλαίσια της γενικής απεργίας

Χωρίς πλοία την Τετάρτη

Στη γενική απεργία της Τετάρτης θα συμμετάσχει και η ΠΝΟ κι έτσι δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια όλης της χώρας.

Όπως γνωστοποιήθηκε η απεργία θα ξεκινήσει 00.01 τα ξημερώματα της Τετάρτης και θα διαρκέσει μέχρι τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΜΜΜ: Πως θα κινηθούν την Τετάρτη 30 Μαΐου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.