ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μοιάζετε με τους μπαχαλάκηδες»: Πυρά Φωκά κατά της κυβέρνησης

«Δείχνετε να μην αντιλαμβάνεστε, για πολλοστή φορά, τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις σας»
«Μοιάζετε με τους μπαχαλάκηδες»: Πυρά Φωκά κατά της κυβέρνησης

«Επίθεση» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, σχολιάζοντας το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει την αναδοχή σε ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Αριστείδης Φωκάς, παρομοίασε τους κυβερνητικούς βουλευτές με τους «μπαχαλάκηδες», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη καθώς στόχος της είναι απλά να παραμείνει στην εξουσία.

«Δείχνετε να μην αντιλαμβάνεστε, για πολλοστή φορά, τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις σας, οι ακραίες αντιλήψεις σας, τα νομοθετήματα σας που συχνά έρχονται κόντρα στην κοινή λογική και στο ανθρώπινο συναίσθημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Φωκάς και πρόσθεσε:

«Πρωτεύον είναι το δικαίωμα του παιδιού και της σωστής ψυχικής και σωματικής του ανάπτυξης καθώς και η ενίσχυση του θεσμού της οικογένειας. Η Ένωση Κεντρώων, συνεπής σε αυτή την άποψη δεν θα κουραστεί να το επαναλαμβάνει».

«Μοιάζετε με τους ‘μπαχαλάκηδες’ που διαλύουν τα πάντα», συνέχισε «υποκινούμενοι από τις ιδεοληψίες τους. Ανοίγετε συνεχώς νέα ζητήματα χωρίς να είστε όμως ικανοί να ολοκληρώσετε καμία σας ενέργεια, ή πολιτική. Δημιουργείτε εντυπώσεις την ώρα που βρίσκεστε σε αποδρομή, προκειμένου να παραμείνετε με νύχια και με δόντια στην εξουσία, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις των πράξεων σας. Η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας είναι αντίθετη στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, η πορεία των οποίων είναι άγνωστο σε τι μονοπάτια θα μπει», ενώ κλείνοντας ανέφερε:

«Όσο θα πιέζεστε από τις συνθήκες που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε, όσο οι μέρες σας, ως κυβερνώντες, θα μειώνονται, τόσο θα μπαίνετε στη διαδικασία γέννησης νέων επεισοδίων στο σίριαλ της ταλαιπωρίας, που προξενεί στους πολίτες η παραμονή σας στην εξουσία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μοιάζετε με τους μπαχαλάκηδες»: Πυρά Φωκά κατά της κυβέρνησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.