ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μολότοφ στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής – Έκαψαν αυτοκίνητο αστυνομικού

Στόχος επίθεσης έγινε υπαίθριο πάρκινγκ που χρησιμοποιείται από την Τροχαία Αττικής. Στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (22.05.2020), στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην οδό Σιδηροδρόμων, ακριβώς κάτω από τη Δηλιγιάννη όπου είναι η Τροχαία, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή, έτσι μπορεί να σας αποκλείσει το Netflix! Από την εν λόγω επίθεση στην Τροχαία υπέστη υλικές...
Μολότοφ στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής – Έκαψαν αυτοκίνητο αστυνομικού

Στόχος επίθεσης έγινε υπαίθριο πάρκινγκ που χρησιμοποιείται από την Τροχαία Αττικής.

Στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (22.05.2020), στο πάρκινγκ που βρίσκεται στην οδό Σιδηροδρόμων, ακριβώς κάτω από τη Δηλιγιάννη όπου είναι η Τροχαία, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή, έτσι μπορεί να σας αποκλείσει το Netflix!

Από την εν λόγω επίθεση στην Τροχαία υπέστη υλικές ζημιές το αυτοκίνητο ενός αστυνομικού που υπηρετεί στην Τροχαία.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και έγιναν τέσσερις προσαγωγές. Για τους προσαχθέντες όμως δεν προέκυψε καμία σχέση με την υπόθεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μολότοφ στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής – Έκαψαν αυτοκίνητο αστυνομικού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.