ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι κόρη δύο πολιτισμών, του ελληνικού και του ιταλικού (vid)

Για τη Μαρία Κάλλας, την οποία σέβεται ως καλλιτέχνιδα και ως προσωπικότητα, την πρώτη εμφάνισή της σε θεατρική σκηνή, στο Ηρώδειο, καθώς και για την Ελλάδα, που αγαπά, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μόνικα Μπελούτσι, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ. «Η Μαρία Κάλλας ήταν μια μεγάλη ντίβα και τη σέβομαι ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνιδα. Είναι...
Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι κόρη δύο πολιτισμών, του ελληνικού και του ιταλικού (vid)

Για τη Μαρία Κάλλας, την οποία σέβεται ως καλλιτέχνιδα και ως προσωπικότητα, την πρώτη εμφάνισή της σε θεατρική σκηνή, στο Ηρώδειο, καθώς και για την Ελλάδα, που αγαπά, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μόνικα Μπελούτσι, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

«Η Μαρία Κάλλας ήταν μια μεγάλη ντίβα και τη σέβομαι ως προσωπικότητα και ως καλλιτέχνιδα. Είναι πολύ δύσκολο να συγκριθώ μαζί της. Είναι αυτό το μεσογειακό κομμάτι μου, που με κάνει να τη θυμίζω. Είμαι η «κόρη» δύο πολιτισμών, του ελληνικού και του ιταλικού», είπε η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός, αναφερόμενη στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», όπου θα ανέβει για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου, για να ερμηνεύσει επιστολές και αναμνήσεις της Ελληνίδας ντίβας της όπερας.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

«Η παράσταση αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά και πρόκληση για μένα. Θα είναι μια εξαιρετική συναισθηματική εμπειρία και περιμένω αυτή τη στιγμή, γιατί πιστεύω ότι πρόκειται να συμβεί κάτι μαγικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι κόρη δύο πολιτισμών, του ελληνικού και του ιταλικού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.