ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο εμβολιασμένοι από εδώ και πέρα στα γήπεδα – Αναλυτικά τα νέα μέτρα

Μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα και επίσημα μετά τα όσα ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.
Μόνο εμβολιασμένοι από εδώ και πέρα στα γήπεδα – Αναλυτικά τα νέα μέτρα

Μόνο εμβολιασμένοι στα γήπεδα και επίσημα μετά τα όσα ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Νέες ανακοινώσεις τα γήπεδα έκαναν σε συνέντευξη Τύπου στο υπ. Υγείας ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Συγκεκριμένα τα νέα μέτρα αφορούν εμβολιασμένους και μη και την εξειδίκευση των Μέτρων Λειτουργίας των Καταστημάτων και των Κέντρων Διασκεδάσεως.

Όσον αφορά τα γήπεδα λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ξεκαθάρισε ότι είτε κλειστά, είτε ανοιχτά, είναι αμιγείς χώροι μόνο για εμβολιασμένους και η χωρητικότητα στις εξέδρες παραμένει στο 80%.

Από κει και πέρα, οι ανήλικοι (μη εμβολιασμένοι) θα μπαίνουν στα γήπεδα μόνο ποσοστό που αγγίζει το 5%.

Παράλληλα, αναφέρθηκε ότι στα ανοιχτά γήπεδα η χωρητικότητα δεν θα ξεπερνάει τους 25.000 θεατές και στα κλειστά τους 8.000 θεατές.

«Γήπεδα αμιγώς για εμβολιασμένους με 80% πληρότητα και ανώτατο όριο τους 25.000 θεατές σε ανοιχτά γήπεδα και 8.000 σε κλειστά» ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης:

Έσκασε «βόμβα» για όλους τους παίκτες του Στοιχήματος!

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη για τις πρωινές καλοκαιρινές εκπομπές

ΟΦΗ: Πρώτο φιλικό στην Ολλανδία με Φίτεσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνο εμβολιασμένοι από εδώ και πέρα στα γήπεδα – Αναλυτικά τα νέα μέτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.