ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο για σκληρούς μερακλήδες: Έβγαλαν κερί που μυρίζει κεφτέδες

Τα IKEA δημιούργησαν ένα κερί με άρωμα κεφτέδες περιορισμένης έκδοσης ως μέρος εορτασμού.
Μόνο για σκληρούς μερακλήδες: Έβγαλαν κερί που μυρίζει κεφτέδες

Τα καταστήματα IKEA φέρνουν μια μικρή «νόστιμη» νότα από το κατάστημά τους στο σπίτι σας με ένα νέο κερί που μυρίζει ακριβώς όπως οι κεφτέδες τους HUVUDROLL.

Τα IKEA δημιούργησαν ένα κερί με άρωμα κεφτέ περιορισμένης έκδοσης ως μέρος του εορτασμού της 10ης επετείου της μάρκας του Οικογενειακού Προγράμματος των ΗΠΑ.

Για όσους αγαπούν την εμπειρία των αγορών στη σουηδική αλυσίδα επίπλων και δεν παραλείπουν να επισκεφτούν το εστιατόριο μετά τις αγορές τους, θα βρουν πλέον μια νέα ξεχωριστή πρόταση.

Το κερί θα συμπεριληφθεί ως μέρος του Ikea’s Store In a Box, το οποίο λέγεται ότι περιλαμβάνει αναγνωρίσιμα αντικείμενα από τον λιανοπωλητή και «φέρνει μαζί τις αισθησιακές εμπειρίες από την επίσκεψη σε ένα κατάστημα IKEA όλα σε ένα συμπαγές κουτί».

Η IKEA θα προσφέρει επίσης ειδικές προσφορές, προϊόντα και πολλά άλλα ως μέρος του δωρεάν προγράμματος της αλυσίδας σε πιστούς καταναλωτές της. Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν στον χώρο τους ένα άρωμα ενός ζεστού μπολ με κεφτεδάκια καλούνται να μπουν εδώ από τις 6 έως τις 22 Αυγούστου για μια ευκαιρία να κερδίσουν το δικό τους «Store in a Box».

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ φέρνουν μια μικρή «νόστιμη» νότα από το κατάστημά τους στο σπίτι σας με ένα νέο κερί που μυρίζει ακριβώς όπως οι κεφτέδες HUVUDROLL.

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: Ζητάει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για στεγαστική συνδρομή- «Να μην τσακίσει η γραφειοκρατία τους τσακισμένους πολίτες»

Κορονοϊός – Εμβόλιο Moderna: Πόσα αντισώματα έχουν όσοι εμβολιάστηκαν με αυτό το σκεύασμα

Κορονοϊός: «Το Ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V, κατά 83% αποτελεσματικό στη μετάλλαξη Δέλτα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνο για σκληρούς μερακλήδες: Έβγαλαν κερί που μυρίζει κεφτέδες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.