ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόρια: Καραντίνα οι κάτοικοι, παρέλαση ομάδα ΜΚΟ

Νέα παρατράγουδα είχαμε στη Μόρια, αυτή τη φορά με αρνητικούς πρωταγωνιστές, μία ομάδα ΜΚΟ, που βρέθηκε στην περιοχή. Συγκεκριμένα, την ώρα που όλοι οι κάτοικοι βρίσκονται στα σπίτια τους λόγω της καραντίνας που έχει τεθεί όλη η χώρα, για τον κορονοϊό, αυτοί αποφάσισαν να κάνουν… βόλτα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές 2020-Κεραμέως: Ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο! Το...
Μόρια: Καραντίνα οι κάτοικοι, παρέλαση ομάδα ΜΚΟ

Νέα παρατράγουδα είχαμε στη Μόρια, αυτή τη φορά με αρνητικούς πρωταγωνιστές, μία ομάδα ΜΚΟ, που βρέθηκε στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, την ώρα που όλοι οι κάτοικοι βρίσκονται στα σπίτια τους λόγω της καραντίνας που έχει τεθεί όλη η χώρα, για τον κορονοϊό, αυτοί αποφάσισαν να κάνουν… βόλτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές 2020-Κεραμέως: Ξεκινούν μέσα στον Ιούνιο!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό, αφού απαθανατίζονται να περπατούν ανενόχλητοι μέσα στο κέντρο του οικισμού, ενώ αρκετοί από αυτούς γελούν στην κάμερα.

Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο ότι μόλις ένας από αυτούς φοράει μάσκα και ούτε ένας δε φοράει γάντια, για να εμποδίσει με κάποιο τρόπο την τυχόν εξάπλωση του ιού.

Δείτε και θα καταλάβετε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόρια: Καραντίνα οι κάτοικοι, παρέλαση ομάδα ΜΚΟ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.