ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόρια: Λεηλάτησαν τον Αγιο Ραφαήλ και αγροτική κατοικία οι μετανάστες (pics)

Μόρια: Εικόνες σοκ αντίκρισαν οι κάτοικοι στη Μόρια. Η κεντρική πόρτα του Αγίου Ραφαήλ ήταν σπασμένη! Και η πόρτα μιας αγροτικής κατοικίας με... μισοφαγωμένη την κάσα της πόρτας. Και φυσικά αμφότερα οι κατοικίες παραβιασμένα!
Μόρια: Λεηλάτησαν τον Αγιο Ραφαήλ και αγροτική κατοικία οι μετανάστες (pics)

Μόρια: Εικόνες σοκ αντίκρισαν οι κάτοικοι στη Μόρια. Η κεντρική πόρτα του Αγίου Ραφαήλ ήταν σπασμένη! Και η πόρτα μιας αγροτικής κατοικίας με… μισοφαγωμένη την κάσα της πόρτας. Και φυσικά αμφότερα οι κατοικίες παραβιασμένα!

Η εκκλησία παραβιάστηκε από την κεντρική είσοδό της, με την ξύλινη πόρτα να γίνεται κομμάτια, ενώ στο εσωτερικό έγιναν μικρές υλικές ζημιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετανάστες αγνοούν την αστυνομία – Τελικά η καραντίνα είναι μόνο για τους Ελληνες; (vid)

Όσο για την κατοικία; Αφού έσκαψαν στην κυριολεξία τον τοίχο της πόρτας, έσπασαν τη μεταλλική θωράκιση του παραθύρου και αφαίρεσαν ψυγείο και λοιπές οικοσκευές!

Μέρος των κλοπιμαίων είχαν βρεθεί πριν από τρεις ημέρες σε μπλόκο της Αστυνομίας έξω από το ΚΥΤ της Μόριας.

Σύμφωνα με φωτογραφίες και αναφορές στα social media, δράστες ήταν μετανάστες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόρια: Λεηλάτησαν τον Αγιο Ραφαήλ και αγροτική κατοικία οι μετανάστες (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.