ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετανάστες αγνοούν την αστυνομία – Τελικά η καραντίνα είναι μόνο για τους Ελληνες; (vid)

Σκοπός δεν είναι αν βγαίνει κάθε απόγευμα ο Τσιόδρας και να μας κάνει στατική ανάλυση
Μετανάστες αγνοούν την αστυνομία – Τελικά η καραντίνα είναι μόνο για τους Ελληνες; (vid)

Μόρια: Η καραντίνα, από μόνη της, δεν λέει τίποτε. Αν δεν γίνεται καθολικά, τζάμπα χάνουμε το χρόνο μας, τη δουλειά μας και την… οικονομία μας.

Σκοπός δεν είναι αν βγαίνει κάθε απόγευμα ο Τσιόδρας και να μας κάνει στατική ανάλυση. Ούτε τον τροχονόμο ο Χαρδαλιάς. Σκοπός είναι αν το αντιληφθούν όσοι ζουν στη χώρα.

Κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει για τους μετανάστες. Σε μια αλάνα στη Μόρια μαζεύτηκαν αρκετοί μετανάστες, χύμα στο… κύμα. Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν να τους περιορίσουν, αλλά δεν κατάφεραν τίποτε.

Στο παρακάτω video θα δείτε τους μετανάστες να στέκονται ατάραχοι δίπλα στα περιπολικά, αγνοώντας τις εντολές.

Δεν είναι ρατσιστική ή φυλετική παρατήρηση το συγκεκριμένο άρθρο. Δεν είναι εκεί το θέμα. Απλή ερώτηση είναι, για το κατά πόσο ελέγχονται οι άνθρωποι που δεν έχουν τηλεόραση, που δεν γνωρίζουν ελληνικά.

Για το κατά πόσο έχουν ενημερωθεί για τον ιό και στο φινάλε για το αν η καραντίνα τελικά είναι για όλους. Διότι αν είναι μόνο για τους Έλληνες, μάλλον κάτι δεν γίνεται καλά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετανάστες αγνοούν την αστυνομία – Τελικά η καραντίνα είναι μόνο για τους Ελληνες; (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.