ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόρια: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις – Τέλος το ΚΥΤ λένε κάτοικοι και μετανάστες

«Εκρηκτικό» παραμένει το κλίμα στη Μόρια, μετά τη φωτιά που έπιασε και κατέστρεψε το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, έχουν βρεθεί όλοι στο δρόμο και κοιμούνται όπου βρουν, ακόμα και στα νεκροταφεία της περιοχής, με τις εικόνες να σοκάρουν. Το απόγευμα της Πέμπτης μάλιστα, είχαμε και μία τρίτη φωτιά στο ίδιο...
Μόρια: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις –  Τέλος το ΚΥΤ λένε κάτοικοι και μετανάστες

«Εκρηκτικό» παραμένει το κλίμα στη Μόρια, μετά τη φωτιά που έπιασε και κατέστρεψε το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, έχουν βρεθεί όλοι στο δρόμο και κοιμούνται όπου βρουν, ακόμα και στα νεκροταφεία της περιοχής, με τις εικόνες να σοκάρουν.

Το απόγευμα της Πέμπτης μάλιστα, είχαμε και μία τρίτη φωτιά στο ίδιο σημείο, με το μέρος πλέον να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσαβούσογλου: Νέα «πυρ» για την Ελλάδα ενώπιον των ευρωβουλευτών

Μετανάστες και κάτοικοι θέλουν να κλείσει το ΚΥΤ

Το μήνυμα που έχει σταλεί από τους κατοίκους και τους διαμένοντες είναι ξεκάθαρο, αφού κανείς δε θέλει να λειτουργήσει ξανά ο καταυλισμός στη Μόρια.

Μάλιστα, οι πολίτες έστησαν μπλόκο προκειμένου να εμποδίσουν όλα τα έργα που είχαν να κάνουν με την αποκατάσταση των ζημιών.

Έτσι η κυβέρνηση ψάχνει να βρει μία λύση, αφού το πλήθος κόσμου που παραμένει στον δρόμο είναι πολύ μεγάλο, ενώ κανένας δεν τηρεί τα όσα προβλέπονται για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόρια: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις – Τέλος το ΚΥΤ λένε κάτοικοι και μετανάστες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.