ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόρια: Συνεχίζονται οι λεηλασίες στις ελιές – Δεν πάνε λόγω απαγόρευσης οι κάτοικοι (vids-pics)

Τραγικά είναι τα πράγματα στη Μόρια, με τους μετανάστες να συνεχίζουν τις λεηλασίες, χωρίς να υπάρχει κανένας να τους σταματήσει. Συγκεκριμένα, στα βίντεο που ακολουθούν, βλέπουμε να βρίσκονται στον Ελαιώνα και να κόβουν τις ελιές, με τους αγρότες να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Αλέξης Παπαχελάς: «Υποτίμησα τον κορονοϊό» Μάλιστα σύμφωνα με...
Μόρια: Συνεχίζονται οι λεηλασίες στις ελιές – Δεν πάνε λόγω απαγόρευσης οι κάτοικοι (vids-pics)

Τραγικά είναι τα πράγματα στη Μόρια, με τους μετανάστες να συνεχίζουν τις λεηλασίες, χωρίς να υπάρχει κανένας να τους σταματήσει.

Συγκεκριμένα, στα βίντεο που ακολουθούν, βλέπουμε να βρίσκονται στον Ελαιώνα και να κόβουν τις ελιές, με τους αγρότες να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Αλέξης Παπαχελάς: «Υποτίμησα τον κορονοϊό»

Μάλιστα σύμφωνα με τους κατοίκους, οι αστυνομικοί δεν τους επιτρέπουν να πάνε στα κτήματα τους, λόγω της απαγόρευσης, με αποτέλεσμα να κόβονται μπροστά στα μάτια τους, τα αιωνόβια δέντρα τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόρια: Συνεχίζονται οι λεηλασίες στις ελιές – Δεν πάνε λόγω απαγόρευσης οι κάτοικοι (vids-pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.