ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοσχάτο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του απαγχονισμού του 50χρονου

Διαβάστε πληροφορίες για το περιστατικό που έγινε στο Μοσχάτο
Μοσχάτο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του απαγχονισμού του 50χρονου

Μοσχάτο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του απαγχονισμού του 50χρονου άνδρα, σε μία υπόθεση που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ασφαλιστής βρέθηκε από την αστυνομία μέσα στο διαμέρισμά του, στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας.

Θύτης, όπως όλα δείχνουν, είναι μια 47χρονη πρώην υπάλληλος ανθοπωλείου σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Είχε δώσει 26.000 ευρώ στο θύμα για επενδύσεις σε πετρελαιοειδή προϊόντα, όμως, αργότερα τού ζήτησε πίσω το χρηματικό κεφάλαιο.

Αρχικά, της είχε δώσει μερικά ποσά, αλλά στη συνέχεια, εκείνος επικαλέστηκε προσωρινή δυσπραγία και της πρότεινε να τη βάλει μέτοχο σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Η γυναίκα, η οποία στο μεταξύ είχε αποχωρήσει από το ανθοπωλείο, αποδέχθηκε την πρόταση και επένδυσε άλλες 60.000 ευρώ, ενώ άλλες 50.000 έβαλε συγγενικό της πρόσωπο.

Το περασμένο Σάββατο, η 47χρονη μαζί με το συγγενικό της πρόσωπο και 2 ακόμη άτομα, φαίνεται να είχαν πάει στο γραφείο του στην Καλλιθέα.

Οι μεταξύ τους προστριβές ολοκληρώθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, αφότου ο 50χρονος έδωσε υποσχέσεις περί επιστροφής των χρημάτων.

Πιθανώς μάλιστα να υπάρχουν ακόμα 20-25 άτομα που είχαν εξαπατηθεί από τον ασφαλιστή, με τα χαμένα ποσά να ξεπερνούν συνολικά το 1.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες, υπάρχει video που καταγράφει το τελικό επεισόδιο, το οποίο οδήγησε στον βίαιο απαγχονισμό του.

Αρχικά φαίνεται πως υπήρχε μία ομαλή δίωρη συζήτηση μεταξύ του 50χρονου και της 47χρονης, προτού παρουσιαστεί η ένταση, όπως την έπιασαν οι κάμερες στον κεντρικό χώρο μέσα στο σπίτι.

Εκείνη τού πέταξε αντικείμενα, έπειτα προσπάθησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι και ο ίδιος αντιστάθηκε, ώσπου σταμάτησαν.

Η 47χρονη υποστηρίζει πως ο άνδρας είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόχο σε μονόζυγο στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας, σημείο όπου δεν πιάνει η κάμερα του σπιτιού, ότι ανέβηκε σε καρέκλα και πως εκείνη την κλότσησε.

Με αυτόν τον τρόπο, κατά τα λεγόμενα της γυναίκας, ήρθε ο θάνατος του ασφαλιστή.

Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA για τον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο:






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μοσχάτο: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του απαγχονισμού του 50χρονου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.