ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος για τα 97 κρούσματα: «Δεν θέλει πανικό, θέλει εγρήγορση»

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος, προκειμένου να μιλήσει για τα νέα 97 κρούσματα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει εγρήγορση και όχι πανικός, προκειμένου να διαχειριστεί η κατάσταση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown και αποκλεισμούς αεροδρομίων «Δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας πανικός αλλά...
Μόσιαλος για τα 97 κρούσματα: «Δεν θέλει πανικό, θέλει εγρήγορση»

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος, προκειμένου να μιλήσει για τα νέα 97 κρούσματα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει εγρήγορση και όχι πανικός, προκειμένου να διαχειριστεί η κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown και αποκλεισμούς αεροδρομίων

«Δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας πανικός αλλά θα πρέπει να υπάρχει πολύ μεγάλη εγρήγορση. Αυτό που συνέβη στην χώρα μας, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες είναι αυτό που ονομάζω το παράδοξο της πρόληψης», ανέφερε ο Ηλίας Μοσιάλος αρχικά.

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να οδηγηθούμε σε δεύτερο lockdown. Αν προσέξουμε δεν θα υπάρχει λόγος να γίνεται ένα lockdown επειδή καταγράφονται ορισμένα περιστατικά σε έναν νομό της χώρας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόσιαλος για τα 97 κρούσματα: «Δεν θέλει πανικό, θέλει εγρήγορση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.