ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοσκοβισί : «Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα»

Στη κοινή συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής με θέμα «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα», μίλησε ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων, Πιερ Μοσκοβισί. Ο κ. Μοσκοβισί ανέφερε ότι μετά από 8 δύσκολα χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα, στην αυτονομία και στις αγορές συμπληρώνοντας : « Ήμουν ανέκαθεν σύμμαχος για να...
Μοσκοβισί : «Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα»

Στη κοινή συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής με θέμα «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα», μίλησε ο Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων, Πιερ Μοσκοβισί.

Ο κ. Μοσκοβισί ανέφερε ότι μετά από 8 δύσκολα χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα, στην αυτονομία και στις αγορές συμπληρώνοντας : « Ήμουν ανέκαθεν σύμμαχος για να αντιταχθώ στις υπερβολές της λιτότητας και σε αυτούς που ήθελαν μια τιμωρητική δράση στην Ελλάδα. Η Ελλάδα ανέκαθεν δήλωνε την προσήλωσή της στη ζώνη του ευρώ και θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στο θάρρος του ελληνικού λαού και του κοινοβουλίου γιατί διατήρησε τις δύσκολες και αναγκαίες πρωτοβουλίες.»

Στην ομιλία του προσέθεσε ότι δεν υπάρχει τέταρτο μνημόνιο και ότι η δε θα ξαναέρθει η τρόικα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα λόγια του : «Η Ελλάδα θα υιοθετήσει την εποπτεία που ισχύει για όλες τις χώρες του ευρώ. Το σχέδιο του προϋπολογισμού θα διέπεται από τους κανόνες που ισχύουν για κάθε χώρα. Θέλω να το πω, δεν είναι τέταρτο μνημόνιο αυτό που κάνουμε, δεν θα ξανάρθει εδώ η τρόικα!» και καταχειροκροτήθηκε από τους βουλευτές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μοσκοβισί : «Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.