×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μουζάκι Καρδίτσας: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού


Κώστας Παπαδόπουλος

Μουζάκι Καρδίτσας: Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης φαρμακοποιού


Στον εντοπισμό της φαρμακοποιού από το Μουζάκι Καρδίτσας, είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής (18/9), όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου μετά το «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Ιανός» στην περιοχή.

Ο αδερφός της για ακόμα μια ημέρα ψάχνει μαζί με τους άντρες της ΕΜΑΚ μέσα στα λασπόνερα στο Μουζάκι Καρδίτσας και κάτω από πεσμένους κορμούς δέντρων την αγαπημένη του αδερφή, Ευδοκία. Όπως ο ίδιος λέει, σκοπός του είναι να βρει και να φέρει στη μητέρα του, την κόρη της.

“Ψάχνουμε, κατά πάσα πιθανότητα το νεκρό σώμα της αδερφής μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα σκοπό, να βρω και να φέρω στη μάνα μου την κόρη της”, λέει χαρακτηριστικά ο αδερφός της 43χρονης αγνοούμενης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιοι της ΕΜΑΚ έχουν βάλει στόχο ζωής να βρουν την άτυχη κοπέλα ενώ η αγωνία της οικογένειας όσο περνούν οι μέρες, μεγαλώνει.

Οι κάτοικοι στο χωριό, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για να την 43χρονη γυναίκα. “Μια καλοσυνάτη κοπέλα,στο φαρμακείο της μας υποδεχόταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει. Μακάρι να βρεθεί το κορίτσι μας και να είναι καλά γιατί δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα χειρότερα σενάρια” λένε στο protothema.gr.

Σύμφωνα με την οικογένεια, η Ευδοκία παρέμεινε στο φαρμακείο της μέχρι αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για να παραλάβει κάποια φάρμακα από την Καρδίτσα και εκείνο το βράδυ ακολούθησε την ίδια διαδρομή όπως συνήθιζε να κάνει πάντα. Το μόνο δεδομένο που έχουν είναι ότι βρέθηκε σε μια ανοιχτή γέφυρα που την οδήγησε στο κενό ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς και δεν υπήρχε ρεύμα στην περιοχή.

Πηγή: Protothema.gr

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα