ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπλακ αουτ στην Αθήνα

Δεν το λες και γούρι
Μπλακ αουτ στην Αθήνα

 «Στο σκοτάδι» βυθίστηκαν πολλές περιοχές στην Αθήνας την Τετάρτη το μεσημέρι, ενώ δεν λειτουργούν και πολλά φανάρια σε αρκετά σημεία της πρωτεύουσας.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που παρατηρούνται σε Παγκράτι, Καισαριανή, Δάφνη και Μελίσσια και Κηφισιά, ενώ από το κέντρο της Αθήνας μέχρι και τον Άγιο Δημήτριο οι περισσότερες περιοχές δεν έχουν ρεύμα.

Εκτός λειτουργίας είναι και η γραμμή 2 του Μετρό (Ανθούπουλη- Ελληνικό) και υπήρξαν προβλήματα τόσο στη γραμμή 3 αλλά και στο ΤΡΑΜ.

Όπως ανακοινώθηκε από τη ΣΤΑΣΥ κανονικά γίνεται η κυκλοφορία από Ανθούπολη έως Πανεπιστήμιο και από τον σταθμό Ηλιόπουλη έως και το Ελληνικό.


Όπως έχει γνωστοποιηθεί το μπλακ άουτ προκλήθηκε από βλάβη σε σταθμό υψηλής τάσης της ΔΕΗ με εκρήξεις,περίπου  στις 14:20 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπλακ αουτ στην Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.