ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μπούκαραν» βιαίως σε νοσοκομείο και πήραν συγγενή με κορονοϊό

Δύο άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία ότι πήγαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και πήραν συγγενή τους που νοσηλευόταν με κορονοϊό. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών μετά από καταγγελία για επεισόδια. Εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία, ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι ορισμένα άτομα κατάφεραν με τη βία να «απαγάγουν» τον 62χρονο...
«Μπούκαραν» βιαίως σε νοσοκομείο και πήραν συγγενή με κορονοϊό

Δύο άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία με την κατηγορία ότι πήγαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και πήραν συγγενή τους που νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών μετά από καταγγελία για επεισόδια.

Εκεί, σύμφωνα με την αστυνομία, ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι ορισμένα άτομα κατάφεραν με τη βία να «απαγάγουν» τον 62χρονο συγγενή τους, που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη, με κορονοϊό.

Συνελήφθησαν έξω από το νοσοκομείο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για παραβίαση μέτρων πρόληψης ασθενειών.

Πηγή: Typosthes.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 

Κορονοϊός: Η διασπορά των κρουσμάτων – 281 στην Αττική, 270 στη Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός: 1.190 νέα κρούσματα, 85 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Μπούκαραν» βιαίως σε νοσοκομείο και πήραν συγγενή με κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.