ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Καπραβέλος: To 40% των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι – Φθίνουσα η προστασία των εμβολίων

Ο Νίκος Καπραβέλος παραδέχθηκε πως 4 στους 10 διασωληνωμένους είναι εμβολιασμένοι και πως η αποτελεσματικότητα του εμβολίου είναι περιορισμένη.
Ν. Καπραβέλος: To 40% των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι – Φθίνουσα η προστασία των εμβολίων

Στροφή 180 μοιρών έχει κάνει πλέον ο Νίκος Καπραβέλος στα όσα υποστήριζε φανατικά για τον εμβολιασμό και την αποτελεσματικότητα του, αφού πλέον μιλά ανοιχτά για ανεπάρκεια της προστασίας των εμβολίων, άλλα όμως δεν ξεχνά το να απαιτεί πιο σκληρά μέτρα υγειονομικού ολοκληρωτισμού. Παράλληλα παραδέχεται πλέον πως το 40% των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι.

Δεν έχουν περάσει παρά μερικοί μήνες από τότε που ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ.Παπανικολάου», δήλωνε πως ο εμβολιασμός είναι… «ζήτημα παιδείας, μυαλού και κρίσης», χαρακτηρίζοντας έμμεσα… άμυαλους και αμόρφωτους όσους πολίτες δεν επέλεξαν να εμβολιαστούν.

Ούτε πάει πολύς καιρός από τότε που ο κ. Καπραβέλος δήλωνε πως «Ή θα εμβολιαστούμε όλοι μας, ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε», και παράλληλα ζητούσε να αλλάξουν νόμοι (!) ώστε οι πολιτικοί να θεσπίσουν υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους.

Και τώρα, μετά από τέτοια εκστρατεία προπαγάνδας που κινείται πέρα από κάθε όριο ιατρικής δεοντολογίας, ο κ. Καπραβέλος που αναμφίβολα ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της κατατρομοκράτησης του κοινού από τηλεοράσεως δήλωσε πως: «στη χώρα μας έχουμε στρέψει την προσοχή μας στα εμβόλια και στην τέταρτη δόση για να αυξήσουμε την ανοσία. Δυστυχώς και εκεί υπάρχει μια φθίνουσα πορεία της προστασίας των εμβολίων, γι’ αυτό βλέπουμε και αυτά τα αποτελέσματα, αφού το 40% των διασωληνωμένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Δηλαδή με δύο δόσεις, λίγοι έκαναν την τρίτη δόση».

«Φαίνεται ότι έχουμε συνθηκολογήσει με τον ιό και έχουμε συνηθίσει αυτόν τον ανεπίτρεπτο αριθμό θανάτων. Φαίνεται να ελέγχεται η πίεση στο σύστημα Υγείας, όμως η ανησυχία όλων είναι ότι καταγράφονται νέα στελέχη, ο ιός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη», είπε ο κ. Καπραβέλος.

Ασφαλώς, καμία «συνθηκολόγηση» δεν έχουν κάνει οι πολίτες με το ρεκόρ θανάτων που καταγράφει η χώρα μας, όπως ισχυρίζεται ο γνωστός… τηλε – ειδικός. Οι μόνοι που φαίνεται να έχουν «συνθηκολογήσει» είναι το υπουργείο Υγείας, που «ποιεί την νήσσαν» για 17.000 νεκρούς που έσβησαν εκτός ΜΕΘ (16.519 μέχρι την 1/3/22 σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ) για τους οποίους ο κ. Καπραβέλος δεν κάνει ούτε την παραμικρή νύξη, σα να μην υπάρχουν, σα να μην έγινε ποτέ αυτό το φρικτό γεγονός που αποτελεί όνειδος για τη δημόσια υγεία της χώρας μας.

Ειδικά αφότου η Ελλάδα έχει φτάσει στην 11η θέση στην Ευρώπη στους θανάτους ανά εκατομμύριο (ξεπερνώντας ακόμα και το Βέλγιο και την Ιταλία), παρά το ότι η χώρα μας έχει φτάσει στο 70,9% πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού, θα έπρεπε να προβληματίζει τον κ. Καπραβέλο που είχε φτάσει να ζητά ακόμα και… αλλαγές νόμων για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Αντ’ αυτού όμως, ο κ. Καπραβέλος εκτός του ότι δεν απολογείται για την παλαιότερη εμμονή του στον εμβολιασμό και δεν κάνει ούτε μια αναφορά στις ολέθριες συνέπειες του διαλυμένου ΕΣΥ, επιμένει να ζητά μέτρα απολυταρχικού τύπου. «Δεν έχουμε καταφέρει να σπάσουμε την αλυσίδα της διασποράς που ξεκινάει από τα μικρά παιδιά , επεκτείνεται στους μεγαλύτερους, με τραγικές συνέπειες στους ηλικιωμένους. Για να συμβεί αυτό, χρειάζονται δραστικά μέτρα, οριζόντια μέτρα, ευτυχώς σταμάτησε η κουβέντα περί χαλάρωσης των μέτρων», δήλωσε.

Επίσης ο κ. Καπραβέλος είπε πως πιστεύει ότι θα έρθουν και άλλα σφοδρά πανδημικά κύματα, πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει «ή δεν έχει βρεθεί το ‘’μαγικό’’ εμβόλιο να κάνουμε μια δόση και να πούμε ότι τελειώσαμε».

Το… «μαγικό εμβόλιο» σίγουρα δεν έχει βρεθεί, όμως η «μαγική εικόνα» του εμβολίου εμφανιζόταν ως πανάκεια για μήνες (από «ειδικούς» όπως ο κ. Καπραβέλος), ενόσω η ελεγχόμενη καταστροφή του ΕΣΥ έμενε στο απυρόβλητο από τους φιλοκυβερνητικούς επιστήμονες που έκαναν «παρέλαση» στις ενημερωτικές εκπομπές.

Με ολέθριο αποτέλεσμα να μείνει η χώρα εντελώς ανοχύρωτη, και τελικά έρμαιο στην επέλαση των πανδημικών κυμάτων, αφού αποδείχθηκε πλέον πως υπάρχει περιορισμένη αποτελεσματικότητα στα εμβόλια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ν. Καπραβέλος: To 40% των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι – Φθίνουσα η προστασία των εμβολίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.