ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ν. Σμύρνη – Αστυνομικός: «Μη φοβάστε, θα αντέξω»

Tα πρώτα λόγια του αστυνομικού χθες αφότου είχε τραυματιστεί προς τους συναδέλφους του.
Ν. Σμύρνη – Αστυνομικός: «Μη φοβάστε, θα αντέξω»

Ν. Σμύρνη – Αστυνομικός: Tα πρώτα λόγια του αστυνομικού χθες αφότου είχε τραυματιστεί προς τους συναδέλφους του.

Ν. Σμύρνη – Αστυνομικός: Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε χθες στα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη μιλώντας προς τους συναδέλφους του, μεταξύ άλλων είπε: «Μη φοβάστε, θα αντέξω».

Πιο συγκεκριμένα στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο νοσηλεύεται, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης.

Ο αστυνομικός της ομάδας Δράση φέρει μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ και η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν καθαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 27χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες, μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο, λέγοντας «μη φοβάστε, θα αντέξω».

Είπε, επίσης, πως αυτό που τον έσωσε από τα χτυπήματα και δεν είχε κάτι χειρότερο είναι το γεγονός ότι φορούσε το κράνος του.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο-απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Ήθελαν να σκοτώσουν αστυνομικό», είπε χαρακτηριστικά.

Η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά συμπλήρωσε πως ήταν μια άναδρη δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού και οι δράστες πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Εν τω μεταξύ, από τα χθεσινά επεισόδια άλλοι 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Να θυμίσουμε πως η συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώθηκε έπειτα από περιστατικό αστυνομικής βίας την Κυριακή, στη πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Από εκεί έγινε πορεία στους δρόμους της περιοχής και δεν άργησαν να ξεκινήσουν τα επεισόδια με τους άνδρες της αστυνομίας και η κατάσταση σε λίγη ώρα έγινε… χαώδης.

Champions League: Ξεκάθαρα φαβορί σε Παρίσι και Βουδαπέστη

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κτίριο – Τρεις άνθρωποι δεν τα… κατάφεραν

Survivor Highlights 10/3: Χαμός με Μπλε και Κόκκινους – Δήλωσαν τραυματία τον Καλίδη για να μην παίξει (vids)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ν. Σμύρνη – Αστυνομικός: «Μη φοβάστε, θα αντέξω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.