ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναυπακτία: Σοκαριστικές εικόνες από τις καταστροφές (pics)

Πολύ δύσκολα τα πράγματα στη Ναυπακτία, με την κακοκαιρία να αφήνει μεγάλες καταστροφές
Ναυπακτία: Σοκαριστικές εικόνες από τις καταστροφές (pics)

Τεράστιες καταστροφές άφησε στη Ναυπακτία, το κύμα κακοκαιρίας που… χτύπησε χθες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τρεις ώρες η βροχή έπεφτε ασταμάτητα στην περιοχή, ωστόσο οι επιπτώσεις, φάνηκαν για τα καλά με το πρώτο φως της ημέρας.

Αρκετοί δρόμοι στη Ναυπακτία είχαν ανοίξει σε πολλά σημεία, αυτοκίνητα είχαν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά που είχαν δημιουργηθεί, ενώ τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά.

Τόσο η κυκλοφορία των οχημάτων είχε θέματα, ενώ και σε πολλά σημεία η ηλεκτροδότηση δεν είχε επανέλθει.

Το νερό που έπεσε ήταν τόσο πολύ ώστε για αρκετή ώρα έκλεισε μέχρι και η Ιονία Οδός στο ύψος του Πλατανίτη με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 7 το πρωί.

Για τον ίδιο λόγο, μάλιστα, η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου προκειμένου τα αυτοκίνητα να μην κατευθύνονται στην Ιονία Οδό.

«Δώσαμε μάχες σήμερα τα ξημερώματα σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία. Πραγματοποιήσαμε δεκάδες διασώσεις, χωρίς να συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός», δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.

Η νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη, για πολίτες στην Αχαΐα, αφού περίπου 1000 άτομα να εγκλωβίστηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν η Πάολα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική, δέχτηκε περισσότερες από 40 κλήσεις, για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και μαγαζιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ναυπακτία: Σοκαριστικές εικόνες από τις καταστροφές (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.