ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναρκωτικά: Γνωστός σχεδιαστής μόδας συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης (vid)

Στη «φάκα» των Αρχών πιάστηκαν ένας σχεδιαστής μόδας, ένας πιλότος και ένας φωτογράφος για διακίνηση κοκαΐνης.
Ναρκωτικά: Γνωστός σχεδιαστής μόδας συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης (vid)

Ναρκωτικά: Στη «φάκα» των Αρχών πιάστηκαν ένας σχεδιαστής μόδας, ένας πιλότος και ένας φωτογράφος για διακίνηση κοκαΐνης.

Ναρκωτικά: Συγκριμένα όπως αναφέρει η ΕΡΤ η σύλληψη του σχεδιαστή μόδα, του πιλότου και του φωτογράφου που αφορά διακίνηση κοκαΐνης προχώρησε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, το Μαρούσι και την Ανθούσα με την ΕΛ.ΑΣ. να τους παρακολουθεί τους τρεις τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι τρεις κατηγορούμενοι διακινούσαν την κοκαΐνη σε καλλιτέχνες, τραγουδιστές, δημοσιογράφους και σεφ. Στο σπίτι του γνωστού σχεδιαστή βρέθηκαν 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του αλλοδαπού φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ. Στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του. Για την τύχη του σχεδιαστή θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες το δικαστικό συμβούλιο.

Ναρκωτικά: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για τον σχεδιαστή μόδας και τους δύο ακόμη κατηγορούμενους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ναρκωτικά: Γνωστός σχεδιαστής μόδας συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.