ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νατάσα Γιάμαλη: «Διχαστικό και αποπροσανατολιστικό το νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη»

Πώς αντέδρασε η δημοσιογράφος, Νατάσα Γιάμαλη, με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το νομοσχέδιο.
Νατάσα Γιάμαλη: «Διχαστικό και αποπροσανατολιστικό το νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη»

Πώς αντέδρασε η νέα δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νατάσα Γιάμαλη, με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το νομοσχέδιο για τα πανεπιστήμια.

Η Νατάσα Γιάμαλη έκανε το δικό της ξεχωριστό σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του kontra channel.

«Σε μια περίοδο που οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για το τρίτο κύμα ζητώντας από την κοινωνία να αφήσει τη ζωή της στην άκρη, η κυβέρνηση φυτεύει άλλη μια χιλιάδα αστυνομικών εντός των κλειστών πανεπιστημίων προκαλώντας την αντίδραση σύσσωμης της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Και με αποφάσεις που παραπέμπουν σε άλλες εποχές απαγορεύει και τις συναθροίσεις άνω των 100 ατόμων…
Η κυβέρνηση «αποφασίζει και διατάζει» αλλά -λόγω πανδημίας-ζητά από τον κόσμο να το βουλώσει πίσω από τις μάσκες του.

Τι κάνει δηλαδή ο στρατηγός, βάζει έναν στόχο που ξέρει πως θα διχάσει το στράτευμα και όταν το στράτευμα αντιδρά το κατηγορεί γιατί δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο του.

Πριν βιαστούν μερικοί να κάνουν λόγο για διχαστικές πρακτικές και για τεχνητή όξυνση πρέπει να απαντήσουν σε τρία βασικά ερωτήματα:

1. Γιατί φέρνουν ένα νομοσχέδιο που προβλέπει αστυνομία και όχι καθηγητές στα Πανεπιστήμια την ώρα που οι σχολές είναι μάλιστα κλειστές;

2. Γιατί δεν ακούνε και δεν διαβουλεύονται με την πανεπιστημιακή κοινότητα, με τους πρυτάνεις, με τους καθηγητές και με τους φοιτητές που λένε ότι το νομοσχέδιο κεραμέως χρυσοχοϊδη θα δημιουργήσει και δεν θα λύσει προβλήματα;

3. Γιατί δεν ακούνε την Αστυνομία η οποία λέει ότι δεν θέλει να μπει στα Πανεπιστήμια;

Αν η κυβέρνηση ενδιαφερόταν πραγματικά για τη δημόσια Υγεία και όχι για την ικανοποίηση ενός συντηρητικού ακροατηρίου που γουργουρίζει με ευχαρίστηση όποτε ακούει φανφάρες για τον «Νόμο και την Τάξη», τότε το μόνο που θα είχε να κάνει θα ήταν να πάρει πίσω αυτό το νομοσχέδιο που το μόνο που κάνει είναι να διχάζει και να αποπροσανατολίζει από τον πραγματικό εχθρό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Giamali (@natasagiamali)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νατάσα Γιάμαλη: «Διχαστικό και αποπροσανατολιστικό το νομοσχέδιο Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.