ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΔ:«Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα Δημοκρατία»

Με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση ανέφερε πως η εφημερίδα προπαγανδίζει ακόμη και υπέρ της χούντας
ΝΔ:«Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα Δημοκρατία»

Επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, στην εφημερίδα «Δημοκρατία» την οποία και χαρακτήρισε Δούρειο Ίππο του  ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την κατηγόρησε πως πολλές φορές προπαγανδίζει ακόμη και υπέρ της χούντας.

Μάλιστα η ΝΔ της καταλόγισε πως υπονομεύει την προσπάθειά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η Ελλάδα.

Δείτε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας. Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΔ:«Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ η εφημερίδα Δημοκρατία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.