ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα αύξηση-φωτιά στα προϊόντα με πλαστικές συσκευασίες!

Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί με νέα αύξηση σε συγκεκριμένα προϊόντα, με πλαστικές συσκευασίες.
Νέα αύξηση-φωτιά στα προϊόντα με πλαστικές συσκευασίες!

Ακόμα περισσότερα λεφτά από το πορτοφόλι του θα πρέπει να βγάλει ο καταναλωτής, αφού έρχεται νέα αύξηση-φωτιά.

Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουνίου, ένας νέος φόρος έρχεται να προστεθεί, ο οποίος αφορά τις πλαστικές συσκευασίες και θα αγγίζει τα 8 λεπτά.

Αυτός ο φόρος θα βρίσκεται σε κάθε απόδειξη αγοράς και το πιο σημαντικό είναι ότι κάθε προϊόν του οποίου η συσκευασία θα περιέχει το υλικό πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC), θα επιβαρύνεται.

Μάλιστα δήθεν μιλούν για οικολογικό χαρακτήρα του φόρου αυτού, ενώ θα μπορούσαν να γίνουν τελείως διαφορετικές κινήσεις, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ο κόσμος που δεν αντέχει άλλο.

Εν μέσω γενικευμένης κρίσης και ραγδαίας αύξησης των προϊόντων, εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία, η Ελληνική Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε να βάλει ακόμη ένα χαράτσι φωτιά σε κάθε προϊόν που περιέχει PVC πλαστικό!

Έτσι λοιπόν πέρα από την αισχροκέρδεια που υπάρχει, πέρα τις ανατιμήσεις φωτιά σε όλα τα προϊόντα…έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα χαράτσι με το πρόσχημα της οικολογίας.

Άραγε στη κυβέρνηση έχουν συναίσθηση του τι βιώνει ο κόσμος; Ξέρουν κατά πόσο έχει αυξηθεί το «καλάθι του σούπερ μάρκετ»;

Ξέρουν ότι έχει μειωθεί η αγοραστική δύναμη των πολιτών και πλέον η χαμηλή τάξη είναι στα όρια της ανέχειας μη μπορώντας να εξυπηρετήσει καθημερινές ανάγκες της, ενώ η μεσαία τάξη, στραγγαλίζεται κάθε μέρα ακόμη περισσότερο με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να εξαφανιστεί;

Καταλαβαίνουν άραγε τι θα συμβεί αν καταρρεύσει η μεσαία τάξη που συντηρεί την οικονομία;

Ειδήσεις τώρα:

MasterChef: Το απίθανο σημείωμα στο μαγαζί του Κουτσόπουλου!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Μαθιός μένουν απένταροι – Τι έχει συμβεί

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στέφανος και Ελένη ξανά μαζί – Το μωρό ξυπνά από το κώμα

ΣΚΑΙ: Τέλος για πασίγνωστη παρουσιάστρια – Εκεί θα πάει

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα αύξηση-φωτιά στα προϊόντα με πλαστικές συσκευασίες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.