ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα αποκάλυψη: Γνωστός ηθοποιός με άρπαξε από τον λαιμό και αποπειράθηκε να με βιάσει

Μιλώντας στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης, πρώην ηθοποιός κατήγγειλε ότι βίωσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια γνωστού κωμικού πριν από 31 χρόνια!
Νέα αποκάλυψη: Γνωστός ηθοποιός με άρπαξε από τον λαιμό και αποπειράθηκε να με βιάσει

Μιλώντας στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης, πρώην ηθοποιός κατήγγειλε ότι βίωσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια γνωστού κωμικού πριν από 31 χρόνια!

Η συγκλονιστική μαρτυρία της ηθοποιού:

«Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιει δυο τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. Ξαφνικά είδα ένα άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν πια ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλο. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή.

Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Να μου δηλώνουν αυτό που πήγε να γίνει. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή όμως με τη χάρη του Θεού γιατί επάνω στην πάλη με χτύπησε με τον αγκώνα του επάνω στη τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε.

Συνειδητοποίησε προφανώς ότι είμαι «εκτός» και έφερε νερό. Μου έβρεξε το μέτωπο και έφερε νερό να πιω. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη».

Έπειτα, η ηθοποιός υποστήριξε ότι συγγενείς της την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου μεταφέρθηκε και ο δράστης.

«Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου, αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο Θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα.

Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα. Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το «όχι» οποιασδήποτε γυναίκας είναι «OΧΙ», είπε στην ΕΡΤ.

Η νεαρή ηθοποιός κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στο ΣEH, στο οποίο θα κατατεθεί και ο φάκελος τις επόμενες ημέρες.

Ένα ακόμη περιστατικό ανάμεσα στα δεκάδες που σχετίζονται με σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση και είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα αποκάλυψη: Γνωστός ηθοποιός με άρπαξε από τον λαιμό και αποπειράθηκε να με βιάσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!