ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Νέα φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 20.20 το βράδυ στο ΚΥΤ Σάμου, λίγο έξω από το Βαθύ. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες κάηκαν δύο κοντέινερ, ενώ ένα ασυνόδευτο παιδί οδηγήθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σάμου για προληπτικούς λόγους. Εξήντα...
Νέα φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου

Πυρκαγιά ξέσπασε στις 20.20 το βράδυ στο ΚΥΤ Σάμου, λίγο έξω από το Βαθύ.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Από την πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες κάηκαν δύο κοντέινερ, ενώ ένα ασυνόδευτο παιδί οδηγήθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σάμου για προληπτικούς λόγους.

Εξήντα τέσσερα ασυνόδευτα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της περιοχής για τέσσερις ημέρες για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: samos24.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα φωτιά στο ΚΥΤ της Σάμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.