ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα φρίκη στο Φλοίσβο: Εντοπίστηκε πτώμα άντρα στη θάλασσα

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στην περιοχή, μέσα σε λίγες ημέρες
Νέα φρίκη στο Φλοίσβο: Εντοπίστηκε πτώμα άντρα στη θάλασσα

Μέσα σε διάστημα λίγο ημερών, εντοπίζεται πτώμα στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης (9/10), στελέχη του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, αυτή βρέθηκε το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Αλίμου, στην εξωτερική πλευρά του βόρειου λιμενοβραχίονα.

Πρόκειται για άνδρα με μαύρα μαλλιά, ύψους περίπου 1,80, ηλικίας 35-40 ετών. Στο δεξί χέρι φοράει βέρα και στο αριστερό ρολόι μαύρου χρώματος.

Το άψυχο σώμα του άνδρα θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και ενδεχομένως περαιτέρω στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του θύματος.

Σημειώνεται, ότι την περασμένη Δευτέρα εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή ακέφαλο και ακρωτηριασμένο πτώμα.

Σύμφωνα με το Λιμενικό η σορός «ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν μπλε χρώματος και υποδήματα μαύρου-λευκού χρώματος, δεν έφερε κεφαλή, εμπρόσθιο τμήμα κορμού και άνω άκρα»

Η σορός απεγκλωβίστηκε από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποίησαν υποβρύχιες έρευνες προς εύρεση περαιτέρω στοιχείων.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα φρίκη στο Φλοίσβο: Εντοπίστηκε πτώμα άντρα στη θάλασσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.