ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται σήμερα ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα υπάρξουν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και από το...
Νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται σήμερα ενώ στα ορεινά της Κρήτης θα υπάρξουν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις.

Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και από το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ.

Αύριο Παρασκευή 01-03-2019

Καιρός: γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 α 7  μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε άνοδο.

Σάββατο 02-03-2019 και Κυριακή 03-03-2019

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και την Κυριακή στις υπόλοιπες περιοχές, οπότε υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια – παραθαλάσσια.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6, οι οποίοι από το βράδυ του Σαββάτου βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6  μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση την Κυριακή στα βόρεια.

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο με καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.