ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα κακοποίηση σε γατάκι: Το πυροβόλησαν με αεροβόλο στο Κερατσίνι

Άγνωστος κυκλοφορεί με αεροβόλο και σπέρνει τον τρόμο στα αδέσποτα στο Κερατσίνι!
Νέα κακοποίηση σε γατάκι: Το πυροβόλησαν με αεροβόλο στο Κερατσίνι

Κερατσίνι: Λίγα 24ωρα μετά το απαράδεκτο σκηνικό που παρακολουθήσαμε στην Αιδηψό, μια νέα απίστευτη καταγγελία που και πάλι αφορά κακοποίηση ζώων βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό σχετίζεται με ένα γατάκι, το οποίο εντοπίστηκε σε αγωγό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο OPEN η Ελένη Κοντογεώργου, εκ μέρους της οργάνωσης Alma Libre – Hellenic Animal Rescue, το γατάκι που βρέθηκε είναι δύσκολο να τα καταφέρει.

«Υπάρχουν πολλά περιστατικά, τα οποία μπορεί να μη μάθουμε ποτέ. Για να διαπιστωθούν τα βλήματα σε ένα ζωάκι, πρέπει να γίνει ακτινογραφία, πολλά όμως θύματα δεν εντοπίζονται καν», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τα κίνητρα των δραστών δήλωσε: «Θεωρώ πως από ένα σημείο και μετά είναι θέμα ψυχοπαθολογίας. Τα άτομα αυτά έχουν σοβαρά προβλήματα και είναι εν δυνάμει ανθρωποκτόνοι. Τα ζωάκια είναι πιο εύκολος στόχος, γιατί δεν έχουν φωνή, δεν μπορούν να αντιδράσουν».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα κακοποίηση σε γατάκι: Το πυροβόλησαν με αεροβόλο στο Κερατσίνι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.