ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα: Απελευθερώνουν το ωράριο στην εστίαση – Επιστρέφει η μουσική – Αυξάνεται ο αριθμός των φιλάθλων στα γήπεδα

Νέα μέτρα αναμένεται να εισηγηθεί σήμερα η επιτροπή των ειδικών αναφορικά με την εστίαση αλλά και τα γήπεδα.
Νέα μέτρα: Απελευθερώνουν το ωράριο στην εστίαση – Επιστρέφει η μουσική – Αυξάνεται ο αριθμός των φιλάθλων στα γήπεδα

Νέα μέτρα φαίνεται να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο μετά τις νέες εισηγήσεις της επιτροπής των ειδικών αναφορικά με την εστίαση και τους αθλητικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, με την μετάλλαξη όμικρον να παρουσιάζει ύφεση σε ότι έχει να κάνει με τα κρούσματα, η επιτροπή έχει προτείνει στην Ελληνική Κυβέρνηση την χαλάρωση των ήδη υπάρχοντων μέτρων.

Η επιτροπή η οποία αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα (27/1) αναμένεται να κάνει τις επίσημες εισηγήσεις της που θα αφορούν την απελευθέρωση του ωραρίου στην εστίαση, την επιστροφή της μουσικής αλλά και την αύξηση των θεατών στα γήπεδα.

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις των αποφάσεων αναμένεται να γίνουν το απόγευμα ενώ θα τεθούν σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο κανάλι του ΣΚΑΪ, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα δεν αναμένεται να πάμε σε μια γενική άρση των μέτρων αλλά στην τροποποίηση και χαλάρωση ορισμένων εξ αυτών.

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ του να επιστρέψει η μουσική στην εστίαση αλλά και να αυξηθεί το ποσοστό πληρότητας στα γήπεδα με την προϋπόθεση ότι θα τηρούνται τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί.

Η Ελληνική Κυβέρνηση εξακολουθεί να βαδίζει χωρίς κανένα σχεδιασμό με αρχή μέση και τέλος, στο τομέα της πανδημίας, στοχοποιώντας ανθρώπους που διαφωνούν με τις τακτικές και τις πρακτικές της, μόνο και μόνο για να κρύψει την απόλυτη ανικανότητα της στη διαχείριση του κορονοϊού.

Τα απανωτά μπρος πίσω και οι συνεχείς διαρροές, μιλούν από μόνες τους…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα μέτρα: Απελευθερώνουν το ωράριο στην εστίαση – Επιστρέφει η μουσική – Αυξάνεται ο αριθμός των φιλάθλων στα γήπεδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.