ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα και τοπικά lockdown στα νησιά εν όψει Δεκαπενταύγουστου!

Ο Δεκαπενταύγουστος φέρνει νέα μέτρα και τοπικά lockdown, προκειμένου να καταπολεμηθεί η εξάπλωση που παρουσιάζει ο κορονοϊός.
Νέα μέτρα και τοπικά lockdown στα νησιά εν όψει Δεκαπενταύγουστου!

Ο Δεκαπενταύγουστος φέρνει νέα μέτρα και τοπικά lockdown, προκειμένου να καταπολεμηθεί η εξάπλωση που παρουσιάζει ο κορονοϊός.

Όλο της το ενδιαφέρον στα ελληνικά νησιά έχει στρέψει η κυβέρνηση, κάνοντας σκέψεις για νέα και τοπικά lockdown, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού.

Σίγουρα η αυξημένη τουριστική κίνηση, είναι αυτή που προκαλεί και την περισσότερη ανησυχία, ενώ αρκετά μεγάλη παρουσία τουριστών έχουμε και στα χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας, τα οποία γεμίζουν από κόσμο.

Ο μεγάλος φόβος είναι η διασπορά εκτός Αττικής, αλλά και των άλλων μεγάλων νομό, εκεί όπου έχει πολλούς ηλικιωμένους, έτσι η έκκληση για εμβολιασμό πριν τον Δεκαπενταύγουστο γίνεται έντονη.

Τα μέτρα ενόψει Δεκαπεντάγουστου – Αποφάσεις για lockdown

Οι ειδικοί κάθε μέρα μιλούν για τους κινδύνους που υπάρχουν, με τους αριθμούς να ανεβαίνουν όπως προβλέπεται κατακόρυφα τον Αύγουστο.

Ίος, Πάρος, Μύκονος, Τήνος, Ρόδος, Ζάκυνθος είναι πολύ κοντά σε lockdown, ενώ σταθερά υψηλό είναι το ιικό φορτίο στην Κρήτη.

Στη σημερινή συνεδρίαση των Επιστημόνων θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης και δεν αποκλείεται σε καμία περίπτωση η εισήγηση για τοπικά lockdowns.

Μάλιστα, στα νησιά έχουν αρχίσει και οι δυνάμεις της αστυνομίας να αυξάνονται προκειμένου να επιβλέψουν την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορονοιού.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Ειδήσεις 29-7-21

Άρης – Αστάνα: Το κανάλι που θα μεταδώσει το παιχνίδι

ΑΕΚ-Βελέζ: Το κανάλι που θα μεταδώσει το ματς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα μέτρα και τοπικά lockdown στα νησιά εν όψει Δεκαπενταύγουστου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.