ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα: Μόνο καθιστοί στους γάμους – Τινάζουν στον αέρα τα γλέντια

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού με τοΗ ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού με το στέλεχος της μετάλλαξης Δέλτα προκαλεί έντονη ανησυχία και η ΚΥΑ με τα νέα μέτρα στέλεχος της μετάλλαξης Δέλτα προκαλεί έντονη ανησυχία και νέα μέτρα αναμένονται να ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα. 
Νέα μέτρα: Μόνο καθιστοί στους γάμους – Τινάζουν στον αέρα τα γλέντια

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού με το στέλεχος της μετάλλαξης Δέλτα προκαλεί έντονη ανησυχία και η ΚΥΑ με τα νέα μέτρα αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα. 

Μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί η ΚΥΑ με τα νέα μέτρα που έχει ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και μέσα σε αυτά γίνεται αναφορά για τους καθήμενους και τα γλέντια στους γάμους.

Υπενθυμίζεται ότι από 1η Ιουλίου το όριο προσκεκλημένων σε γάμους και βαφτίσεις έχει αυξηθεί από τα 100 στα 300 άτομα. Αυτό δεν αλλάζει, απλώς διευκρινίζεται ότι οι καλεσμένοι θα πρέπει να κάθονται.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι θα επιτρέπεται μόνο ο… πρώτος χορός του ζευγαριού, αλλά ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πως θα γίνει αυτό. Πάντως όσοι είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλιώς θα τα περίμεναν κι αλλιώς τελικά θα γίνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αυτές είναι οι κατηγορίες εργαζομένων που υπάρχει η σκέψη

Survivor: Η απίστευτη υπόσχεση της Μαριαλένας για τον Σάκη

Κορονοϊός: Έρχονται νέα μέτρα – Ολική επαναφορά της μάσκας και κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα μέτρα: Μόνο καθιστοί στους γάμους – Τινάζουν στον αέρα τα γλέντια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.