ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Μηχανιώνα: Ψαράδες βρήκαν νάρκη ενός τόνου

Νέα Μηχανιώνα: Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Πέμπτης στις αρχές, για νάρκη βάρους άνω του ενός τόνου που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Νέα Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr, πρόκειται για ναυτική νάρκη που εντοπίστηκε και αλιεύτηκε από μια μικρή τράτα και στη συνέχεια τη μετέφερε στον λιμένα Νέας...
Νέα Μηχανιώνα: Ψαράδες βρήκαν νάρκη ενός τόνου

Νέα Μηχανιώνα: Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Πέμπτης στις αρχές, για νάρκη βάρους άνω του ενός τόνου που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Νέα Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GRTimes.gr, πρόκειται για ναυτική νάρκη που εντοπίστηκε και αλιεύτηκε από μια μικρή τράτα και στη συνέχεια τη μετέφερε στον λιμένα Νέας Μηχανιώνας, στις 14.30.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και στο σημείο μετέβησαν πυροτεχνουργοί, κλιμάκια του στρατού, δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και τις πυροσβεστικής και αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για νάρκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, άνω του ενός τόνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του GRTimes.gr, με το πρώτο φως της ημέρας θα αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η απομάκρυνσή ή και η εξουδετέρωσή της νάρκης στη Νέα Μηχανιώνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Μηχανιώνα: Ψαράδες βρήκαν νάρκη ενός τόνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.