ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Nέα Σμύρνη: Αυτός έριξε τον ειδικό φρουρό από τη μηχανή! – Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία (pics)

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον άνδρα που στα επεισόδια της Τρίτης (9/3) έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή.
Nέα Σμύρνη: Αυτός έριξε τον ειδικό φρουρό από τη μηχανή! – Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία (pics)

Νέα Σμύρνη: Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον άνδρα που στα επεισόδια της Τρίτης (9/3) έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή.

Τον γύρο του κόσμου κάνει το σοκαριστικό περιστατικό από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και η συγκλονιστική ατάκα του Σταύρου Μπαλάσκα.

«Η ομάδα που έκανε την αρπαγή του συναδέλφου ήταν κομμάτι πολλών ομάδων ανθρώπων που διαδήλωναν στη Νέα Σμύρνη. Δεν είναι μόνο αυτός που κάνει την αρπαγή, αλλά είναι και οι άλλοι που συνωστίζονται για το ποιος θα περάσει πρώτος να κλωτσήσει.

Βρήκαμε πέτρες, σιδερολοστούς και ξύλα με πηχτό αίμα και τρίχες από το κεφάλι του συναδέλφου. Σαφώς ήταν δολοφονική η επίθεση. Πριν του το κάνουν του αφαίρεσαν το κράνος», είπε μεταξύ άλλων στο Open TV.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (10/3), συνελήφθη ο νεαρός που έριξε από το μηχανάκι και τραυμάτισε τον ειδικό φρουρό της ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για νεαρό αλβανικής καταγωγής, οργανωμένο σε σύνδεσμο φιλάθλων στα δυτικά προάστια της Αθήνας.

Πηγή φωτογραφιών: lawandorder.gr

Ο δεύτερος, με τα αρχικά Ρ.Σ., αποκαλύφθηκε μόνος του, όταν πήγε να δηλώσει απώλεια ταυτότητας στο αστυνομικό τμήμα και του είχε πέσει το πορτοφόλι στο σημείο της επίθεσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Nέα Σμύρνη: Αυτός έριξε τον ειδικό φρουρό από τη μηχανή! – Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.